Udbedring af mindre skader på asfalten

Har du bemærket, at der er kommet skader på asfalten på vejen, parkeringsarealet eller et helt tredje sted? Så er der ingen grund til at vente med at få skaderne udbedret! Hos P-båsen.dk er vi specialister inden for asfaltarbejde, og vi tilbyder at udbedre mindre skader på asfalten som for eksempel frostskader og lignende. Med vores hjælp er du sikret en nem, billig og effektiv udbedring.

Vi udfører asfaltarbejde for privatpersoner, erhvervskunder, offentlige myndigheder samt institutioner i hele Danmark. Skal vi også hjælpe dig?

Derfor skal du lade os varetage dit asfaltarbejde

Når du vælger at lade os hos P-båsen.dk stå for at udbedre skaderne i din asfalt, så kan du blandt andet forvente:

  • At vi arbejder hurtigt og effektivt
  • At du får arbejdet udført til en billig pris
  • At arbejdet bliver udført i de bedste materialer
  • At vi kan varetage hele opgaven fra udbedring af asfalten til færdig opstribning

Vi tilbyder alt inden for asfaltarbejde lige fra udbedring af mindre frostskader til opstribning af parkeringsbåse og montering af vejbump, og i forbindelse med vores optegningsarbejde tilbyder vi 2-4 års garanti.

Få udarbejdet et gratis tilbud på din opgave

Vi tilbyder ikke faste priser på asfaltarbejde, men vi udarbejder i stedet for skræddersyede tilbud med individuelle priser, idet vi ved, at ingen opgave er ens, når det kommer til reparation af asfalt og andre former for asfaltarbejde. Med vores tilbud kan du således altid være sikker på, at du kun betaler for det arbejde, du får udført, og samtidig ved du også på forhånd, hvor meget opgaven kommer til at koste dig.

Vi udfører forskellige former for asfaltarbejde for kunder i hele Danmark, og vi rykker gerne ud, uanset om du er entreprenør, privatperson, offentlig myndighed eller noget helt fjerde.​

Kontakt os for et godt tilbud
​på opstregning på asfalt

Skal vi udføre opstregning på asfalt hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

​​

Vi kan kontaktes på telefon: 27 51 05 94 eller på mail: info@p-baasen.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud til dig.

Skriv til os for et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.​

 
 
 
 
 
Opgavebeskrivelse
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg P-båsen.dk
​​på Facebook

facebook  instagram