Har du brug for en invalideplads?

Hvis du har brug for at få afmærket en eller flere invalideparkeringspladser ved dit parkeringsareal, så står vi hos P-båsen.dk klar til at varetage opgaven.

Vi har mange løsninger, når det kommer til opstribning af invalideparkering, og vi sikrer dig en løsning, der matcher dine ønsker og behov, og som overholder alle de gældende love og regler på området.

Vi tilbyder afmærkning af parkeringsbåse og opstregning af handicapparkering for privatpersoner, erhvervskunder samt offentlige myndigheder i hele landet. Skal vi også hjælpe dig?

Vælg mellem forskellige løsninger med opstregning af handicapparkering

Vi tilbyder som nævnt mange forskellige løsninger, når det kommer til opstregning af handicapparkering. Det kan for eksempel være et symbol i termoplast eller vejmaling på asfalten, eller det kan være opsætning af skilte med eller uden bilens registreringsnummer på enten væg eller stander.

Vi anvender kun de bedste materialer på markedet, og til opstribning af invalideparkering på asfalt foretrækker vi brugen af termoplast, idet dette materiale har en ekstra høj slidstyrke og dermed sikrer dig et resultat med en lang holdbarhed. Dette er særligt vigtigt, når der er tale om en invalideparkeringsplads, som er reserveret til dig eller til andre invalide.

Vi giver 2-4 års garanti på vores arbejde med opstregning af handicapparkering alt afhængigt af underlag samt valg af materiale.

Få beregnet en pris på opstribning af invalideparkering

Da der kan være særlige ønsker og behov i forhold til parkeringsbåsens mål, herunder størrelse i både bredde og længde, så udarbejder vi altid et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud i forbindelse med opstribning af invalideparkering. Kunne du tænke dig en pris på lige netop din opgave, er du således mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi optegner parkeringsbåse, herunder også invalideparkeringspladser, for privatpersoner, erhvervskunder og det offentlige i hele Danmark, og vi sørger altid for at overholde de gældende love og regler på området.​

Kontakt os for et godt tilbud
​på opstregning på asfalt

Skal vi udføre opstregning på asfalt hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

​​

Vi kan kontaktes på telefon: 27 51 05 94 eller på mail: info@p-baasen.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud til dig.

Skriv til os for et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.​

 
 
 
 
 
Opgavebeskrivelse
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg P-båsen.dk
​​på Facebook

facebook  instagram