Skal du have opmærket din lagerhal?

Har du brug for at få opmærket din lagerhal, så den kan blive inddelt i forskellige sektioner? Hos P-båsen.dk udfører vi alt inden for afstribning og afmærkning, og vi tilbyder således også opmærkning af lager. Vi varetager opgaver for privatpersoner, virksomheder og offentlige myndigheder i hele Danmark.

Vi har brede kompetencer og stor erfaring inden for vores fag, og dermed har vi både den fornødne erfaring og kompetencerne til at kunne varetage enhver opgave.

Vi benytter de bedste materialer til opmærkning af lager

Uanset om du skal have opmærket parkeringspladsen ved lagerhallen, eller om det er selve lagerbygningen, der skal opmærkes og inddeles i sektioner, så anvender vi altid de bedste materialer, ligesom vi overholder alle de gældende regler og love på området.

Vi anvender både termoplast og vejmaling, og vi kan tilbyde opmærkning af lager i alle farver, således at du kan få lige netop den farve, der matcher din virksomheds farver eller en helt anden farve efter eget ønske.

Vejmaling kan anvendes alle steder, men på asfalt har det en dårligere holdbarhed, og derfor anvender vi især termoplast til opmærkninger på asfalt.

Få 2-4 års garanti på vores arbejde

Netop fordi vi anvender de bedste materialer på markedet, og fordi vi kan stå inde for vores arbejde, tilbyder vi 2-4 års garanti på vores arbejde. Længden af garantien varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af det ønskede materiale, samt hvilken type underlag der er tale om.

Få en skræddersyet pris på din opgave

Da hver opgave er unik i forhold til opgavetype, valg af materiale, og mål for afmærkningen, udarbejder vi altid et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til vores kunder.

Vi udfører opmærkning af lagerhaller for kunder i hele Danmark, og vi tilbyder 2-4 års garanti på vores arbejde.​

Kontakt os for et godt tilbud
​på opstregning på asfalt

Skal vi udføre opstregning på asfalt hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

​​

Vi kan kontaktes på telefon: 27 51 05 94 eller på mail: info@p-baasen.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud til dig.

Skriv til os for et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.​

 
 
 
 
 
Opgavebeskrivelse
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg P-båsen.dk
​​på Facebook

facebook  instagram