Skal legepladsen eller skolegården opmærkes?

Skal din legeplads eller skolegård opmærkes, så asfalten byder på masser af aktivitet, leg og mange timers underholdning for børnene? Hos P-båsen.dk tilbyder vi blandt andet opmærkning af legeplads og skolegård i hele Danmark. Vi henvender os både til privatpersoner og offentlige myndigheder.

Vælg mellem forskellige materialer

Vi tilbyder opmærkning af legeplads såvel som skolegård i to forskellige materialer; vejmaling og termoplast – begge materialer kommer i alle farver. Vejmaling anvender vi typisk på beton og SF-sten, hvorimod vi anvender termoplast til optegning på asfalt, da dette materiale har en højere slidstyrke og dermed sikrer en længere holdbarhed på asfalt.

Alt afhængigt af hvilket materiale du vælger samt underlaget, tilbyder vi mellem 2 og 4 års garanti på det udførte arbejde.

Vi tilbyder alt fra opmærkning af legeplads til parkeringspladser

Vores virksomhed har specialiseret sig inden for opmærkning og afstribning på asfalt og andre overflader. Vi tilbyder derfor opmærkning af alt lige fra parkeringspladser til fodboldbaner. Vores kompetencer dækker således blandt andet over:

  • Opmærkning af legeplads
  • Opmærkning af skolegård
  • Opmærkning af tennisbane
  • Opmærkning af fodboldbane
  • Opmærkning af basketballbane
  • Opmærkning af parkeringsareal

Vi beregner en pris til dig ud fra opgavens mål og dine ønsker

Ingen opgave er ens, og slet ikke når det kommer til opmærkning af legeplads, skolegård og lignende. Vi kan tilbyde mange forskellige og spændende løsninger, der opfordrer til både leg og læring, og derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og få en skræddersyet løsning med en individuel pris tilpasset opgavens mål og dine individuelle ønsker.

Vi tilbyder opmærkning af legeplads, skolegård, boldbaner og så videre for privatpersoner, offentlige myndigheder og institutioner i hele Danmark, og vi yder 2-4 års garanti på vores arbejde.

Kontakt os for et godt tilbud
​på opstregning på asfalt

Skal vi udføre opstregning på asfalt hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

​​

Vi kan kontaktes på telefon: 27 51 05 94 eller på mail: info@p-baasen.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud til dig.

Skriv til os for et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.​

 
 
 
 
 
Opgavebeskrivelse
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg P-båsen.dk
​​på Facebook

facebook  instagram