P-båsen.dk er til rådighed i hele Danmark

Har du brug for opstribning af parkeringspladser eller opmærkning af parkeringsbåse? Hos P-båsen.dk tilbyder vi al opstregning af p-pladser, legepladser, parkeringsbåse-afmærkning, invalidepladser og meget mere. Vi har kunder i hele Danmark, både private og offentlige myndigheder.

Vi sørger for garanti og lang holdbarhed ved opstregning af p-plads

Vejmaling er mindre holdbart på asfalt, men kan benyttes alle steder. Derfor benytter vi vejmaling på SF-sten og beton og termoplast på asfalt. Termoplast har en høj slidstyrke og lang holdbarhed og bruges derfor typisk ved parkeringsbåse-afmærkning på asfalt.

Vi benytter de bedste materialer på markedet, og derfor yder vi mellem 2 og 4 års garanti. Det afhænger dog af det ønskede materialer samt af underlaget, vi skal lave opstregning af p-plads på.

Alle lovkrav og regler er overholdt ved opmærkning af parkeringsbåse samt opstribning af parkeringspladser. Ved afmærkning af parkeringsbåse på almindelige private p-pladser følger vi blot kundens ønsker. Der er visse lovkrav ved handicappladser, men det kommer typisk an på antallet.

Vi tilbyder også opstregning af elbil parkeringspladser

Med et stigende fokus på miljøvenlige køretøjer, vælger mange at investere i en elbil. Dette sætter også et krav til flere dedikerede p-pladser til elbiler, hvor de kan lade op. Derfor tilbyder vi også opstregning af elbil parkeringspladser. Vi ønsker nemlig at hjælpe til, når folk tager bæredygtige beslutninger.

Vores arbejde med opstregning af elbil parkeringspladser kan både være på p-pladser ved virksomheder, offentlige parkeringspladser samt på veje, hvor der står ladestandere.

Få et tilbud på opmærkning af parkeringsbåse og opstribning af parkeringspladser m.m.

Ønsker du opmærkning af parkeringsbåse eller opstribning af parkeringspladser, så er du meget velkommen til at kontakte os. Hver enkelt parkeringsplads er unik og har deres egne specielle mål, størrelse og bredde og derfor har vi ikke faste priser for vores arbejde, men vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan ringe til os på telefon 27 51 05 94 for at aftale det videre forløb for opstregning af p-plads, eller du kan skrive til os på e-mail info@p-baasen.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Kontakt os for et godt tilbud
​på opstregning på asfalt

Skal vi udføre opstregning på asfalt hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

​​

Vi kan kontaktes på telefon: 27 51 05 94 eller på mail: info@p-baasen.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud til dig.

Skriv til os for et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.​

 
 
 
 
 
Opgavebeskrivelse
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg P-båsen.dk
​​på Facebook

facebook  instagram