Undgå fartkørsel og pas godt på børnene

Er der en vej eller et område i dit lokalområde, hvor der bliver kørt for stærkt, eller hvor der er børn tæt på kørebanen for eksempel ved skolen eller sportshallen? Så kan etablering af vejbump være en rigtig god og ikke mindst effektiv løsning for at passe godt på børnene og for at undgå, at der bliver kørt for stærkt på den pågældende vej.

Hos P-båsen.dk tilbyder vi blandt andet levering og montering af vejbump i forskellige varianter ud fra individuelle ønsker og behov – vi kan for eksempel tilbyde vejbump i plast.

Vi henvender os til både:

  • Skoler
  • Institutioner
  • Privatpersoner
  • Boligforeninger
  • Offentlige myndigheder

Vores kundekreds befinder sig typisk på Sjælland, men vi leverer og monterer også vejbump for kunder i resten af Danmark.

OBS. Vi laver ikke asfalt vejbump! Kun typegodkendte vejbump som monteres/boltes i vejen. 

Vi overholder alle de gældende regler og lovkrav

Når der udføres arbejde på vejen, er det vigtigt, at man overholder alle de regler og lovkrav, der gør sig gældende i forbindelse med den givne opgave. Hos P-båsen.dk har vi mange års erfaring inden for vores fag, og vi sørger altid for at overholde alle lovkrav og vejregler, hvad enten vi skal stå for etablering af vejbump eller afmærke parkeringsbåse.

Skab en mere sikker vej med etablering af vejbump – kontakt os i dag

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en mere sikker vej for både børn, ældre, gående og cyklister ved etablering af vejbump, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os gerne allerede i dag for en indledende snak.

Vi udarbejder efterfølgende et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave, når vi kender til opgavens omfang samt dine individuelle ønsker og behov. Vi har nemlig ikke faste priser, idet vi ved, at hver eneste opgave er forskellig.

Når du vælger at lade vores virksomhed varetage arbejdet i forbindelse med etablering af vejbump, så kan du være helt tryg ved, at vi udfører arbejdet i højeste kvalitet, og at vi overholder alle de gældende krav og regler på området.

Vi leverer og monterer vejbump for kunder i hele landet. Sammen passer vi godt på de udsatte i trafikken og skaber en mere sikker vej.

Kontakt os for et godt tilbud
​på opstregning på asfalt

Skal vi udføre opstregning på asfalt hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

​​

Vi kan kontaktes på telefon: 27 51 05 94 eller på mail: info@p-baasen.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud til dig.

Skriv til os for et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.​

 
 
 
 
 
Opgavebeskrivelse
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg P-båsen.dk
​​på Facebook

facebook  instagram