Vi overholder alle gældende love og regler

Har du brug for opstregning med termoplast på et stykke asfalt til for eksempel parkeringsbåse, invalidepladser eller lignende? Så står vi hos P-båsen.dk til din rådighed. Vi har specialiseret os inden for blandt andet afmærkning på asfalt, og til dette anvender vi typisk termoplast eller vejmaling alt afhængigt af opgaven.

Termoplast til afmærkning på asfalt er en rigtig god løsning, som vi tilbyder kunder i hele Danmark. Vores kundekreds dækker både over privatpersoner og offentlige myndigheder, og vi overholder naturligvis alle de gældende krav og regler på området. For privatpersoner, der ønsker vores hjælp til termoplastafmærkning af parkeringsbåse, følger vi dog typisk blot de ønskede anvisninger, da regler og lovkrav ikke gør sig gældende for private.

Derfor bruger vi termoplast til afmærkning på asfalt

Vi anvender kun de bedste materialer på markedet, og særligt termoplast til afmærkning af blandt andet parkeringsbåse på asfalt er et oplagt valg i stedet for vejmaling. Det skyldes, at der er flere fordele ved opstregning med termoplast på asfalt frem for at anvende vejmaling. Her kan særligt fremhæves følgende fordele:

  • Du får en afmærkning med en utrolig høj slidstyrke
  • Du får en løsning, der har en lang holdbarhed
  • Du får 2-4 års garanti på vores arbejde.

Vi står klar til at varetage din opgave med opstregning med termoplast

Hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med opstribning af parkeringsbåse eller lignende, og hvis du samtidig ønsker en langtidsholdbar løsning med en høj slidstyrke, så står vi klar til at varetage din opgave. Vi laver opstregning med termoplast, og det sikrer dig lige netop en afmærkning med en høj slidstyrke og dermed også en lang holdbarhed.

Enhver opgave er unik og har sine egne individuelle mål samt krav til bredde og størrelse, og det gør sig naturligvis også gældende for din. Derfor udarbejder vi altid et uforpligtende tilbud til vores kunder, som bliver skræddersyet ud fra den enkelte opgave samt individuelle ønsker og behov.

Vi varetager opgaver for privatpersoner og offentlige myndigheder i hele landet.

Kontakt os for et godt tilbud
​på opstregning på asfalt

Skal vi udføre opstregning på asfalt hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

​​

Vi kan kontaktes på telefon: 27 51 05 94 eller på mail: info@p-baasen.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud til dig.

Skriv til os for et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.​

 
 
 
 
 
Opgavebeskrivelse
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg P-båsen.dk
​​på Facebook

facebook  instagram