Få styr på cyklisternes sikkerhed

Flere og flere vælger at tage cyklen, når de skal på arbejde, i skole eller på en tur. Det er derfor vigtigt, at de trafikale afmærkninger følger denne tendens, så vi kan sørge for, at sikkerheden for de mange cyklister er i top. Her kan vi ved P-båsen.dk hjælpe med professionel opstregning af cykelsti.

Vi kan hjælpe med at tegne nye cykelstier og genopfriske gamle opstregninger, der er utydelige og nedslidte. Vi kører rundt til kunder overalt i Danmark, der har brug for en erfaren og pålidelig partner til at sikre trafikken med tydelige trafikale afmærkninger.

Opstregning af cykelsti med garanteret kvalitet

Med tydeligt afmærkede cykelstier kan du sørge for, at cyklister, bilister og fodgængere ikke færdes på de samme områder af vejen. Dette øger sikkerheden for samtlige parter, mens cyklisterne samtidig undgår at skulle vente, hvis der opstår kødannelse på vejene.

Vi kan hjælpe med opstregning af cykelstier til flere forskellige veje og områder. Skal du have streget nye cykelstier op i et højtrafikeret urbant område, langs en landevej, eller som en dedikeret cykelsti til en skole eller anden institution, hvor det er vigtigt, at børn kan færdes sikkert? Vi hjælper med det hele.

​Da mange cykelstier er asfalterede benytter vi os af termoplast i arbejdet med at strege dem op. Denne type materiale er nemlig særligt slidstærkt og holdbart på asfalt. Ved at benytte os af kvalitetsmaterialer i arbejdet med opstregning af cykelstier er du således sikret et langtidsholdbart resultat. Det tør vi godt garantere, hvorfor vi også giver mellem 2 og 4 års garanti på vores arbejde.

Få hjælp til at sikre gode forhold for cyklisterne

Gode og tydeligt markerede cykelstier er ikke mindst et godt tiltag, hvis man vil bifalde de mange mennesker, der hver dag cykler i stedet for at tage bilen eller bussen på arbejde eller i skole. Lad os hjælpe dig med at forkæle de mange cyklister med vores professionelle opstregning af cykelstier.

Kontakt os i dag og få et skræddersyet tilbud på din opgave.

Kontakt os for et godt tilbud
​på opstregning på asfalt

Skal vi udføre opstregning på asfalt hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

​​

Vi kan kontaktes på telefon: 27 51 05 94 eller på mail: info@p-baasen.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud til dig.

Skriv til os for et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.​

 
 
 
 
 
Opgavebeskrivelse
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg P-båsen.dk
​​på Facebook

facebook  instagram