Vi varetager opgaver for kunder i hele Danmark

Skal du have afmærket parkeringspladserne i en parkeringskælder, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan varetage opgaven? Hos P-båsen.dk har vi mange års erfaring inden for opmærkning af p-kælder, invalidepladser, legepladser og meget mere, og vi varetager opgaver for både privatpersoner, erhvervskunder og offentlige myndigheder i hele landet.


Vi tilbyder opmærkning af p-kælder med en lang holdbarhed

Vi tilbyder afmærkning af parkeringsbåse i parkeringskælder såvel som udendørs i de bedste materialer, og derfor anvender vi både vejmaling og termoplast alt afhængigt af opgavens type. Til SF-sten og beton anvender vi vejmaling, hvorimod vi anvender termoplast, når der er tale om opstribning af parkeringspladser på asfalt. Det skyldes, at termoplast har en meget høj slidstyrke og dermed også en lang holdbarhed.

 
Vi yder 2-4 års garanti på det færdige resultat

Fordi vi anvender de bedste materialer på markedet, og fordi vi anser os selv som specialister inden for vores fag, yder vi mellem 2 og 4 års garanti på det færdige resultat. Hvor mange års garanti vi tilbyder på din opgave i forbindelse med opmærkning af p-kælder afhænger dog af underlaget og det ønskede materiale.

Vi overholder alle gældende regler og lovkrav

Det er vigtigt for os at sikre, at vi overholder alle de gældende regler og lovkrav i forbindelse med opstribning af p-pladser. Der er især nogle særlige lovkrav i forhold til invalidepladser, og har du nogle spørgsmål herom, så er du velkommen til at kontakte os.

 
Indhent et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris

Hver opgave er unik, så kunne du tænke dig at få beregnet en skræddersyet pris på opmærkning af p-kælder, der matcher dine ønsker og behov, så kontakt os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

 
Vi tilbyder opstribning af parkeringspladser i hele landet for både private, virksomheder og offentlige myndigheder.

Kontakt os for et godt tilbud
​på opstregning på asfalt

Skal vi udføre opstregning på asfalt hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

​​

Vi kan kontaktes på telefon: 27 51 05 94 eller på mail: info@p-baasen.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud til dig.

Skriv til os for et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.​

 
 
 
 
 
Opgavebeskrivelse
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg P-båsen.dk
​​på Facebook

facebook  instagram