Undgå utydelige tegn i trafikken

Tydelige afmærkninger og tegn på vejene er afgørende for at undgå færdselsuheld og sikre en ordentlig trafik. Over tid slides afmærkninger og opstribninger væk, og de bliver mindre og mindre tydelige. Det er derfor vigtigt med jævne mellemrum at få tegnet striber, tegn og lignende op, og her kan P-baasen.dk hjælpe. Vi tilbyder nemlig opstregning af hajtænder på veje, parkeringspladser og lignende.

Uanset om du skal have fornyet hajtænderne ud for en privat parkeringsplads eller på et større offentligt område, så kan vi løfte opgaven. Vi kører rundt til virksomheder og kommuner i hele landet og hjælper med vores professionelle opstregning af hajtænder.

Effektiv opstregning med kvalitetsmaterialer

Hajtænder er utroligt vigtige i trafikken, da de øger sikkerheden for både bilister og fodgængere, og reducerer risikoen for uheld. Det er derfor vigtigt med tydelig opstregning af hajtænder, så alle trafikanter kan se dem og følge færdselsreglerne herefter.

Hos P-båsen.dk arbejder vi med effektiv kvalitetsopstregning på asfalt. Når vi arbejder med vejafmærkninger, herunder hajtænder, benytter vi os derfor af termoplast, da dette materiale giver et både langtidsholdbart og slidstærkt resultat. Det betyder også, at vi tilbyder mellem 2 og 4 års garanti på vores arbejde.

​Vi forstår desuden, at hver kunder kommer til os med unikke ønsker og behov. Derfor sætter vi os grundigt ind i disse på forhånd, så du kan forvente en skræddersyet løsning, der er tilpasset til netop dig og din opgave.

Kontakt os og få et tilbud på opstregning af hajtænder

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med opstregning af hajtænder, eller vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Fortæl os om, hvordan vi kan hjælpe dig, og så udformer vi en pris til dig. Få styr på sikkerheden i trafikken med vores hjælp.

Kontakt os for et godt tilbud
​på opstregning på asfalt

Skal vi udføre opstregning på asfalt hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

​​

Vi kan kontaktes på telefon: 27 51 05 94 eller på mail: info@p-baasen.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud til dig.

Skriv til os for et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.​

 
 
 
 
 
Opgavebeskrivelse
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg P-båsen.dk
​​på Facebook

facebook  instagram