Langtidsholdbare kvalitetsresultater

Leder du efter hjælp til at sikre fodgængernes sikkerhed på vejene i lokalområdet? Så kan P-båsen.dk komme ud og hjælpe dig. Vi er eksperter inden for trafikal afmærkning, og vi kan derfor også hjælpe med opstregning af fodgængerfelter. Vi hjælper både offentlige myndigheder, private husejere og virksomheder, og vi kører rundt til opgaver i hele Danmark.

Med en bred erfaring inden for opstregning og afmærkning i trafikken kan vi varetage enhver opgave, og du kan trygt stole på kvaliteten og holdbarheden af vores arbejde.

Opstregning af fodgængerfelt til forskellige behov

Uanset om du skal have genopfrisket et eksisterende fodgængerfelt, eller du skal have afmærket nye fodgængerfelter, så kan vi hjælpe. Vi tilbyder opstregning af fodgængerfelter på store og små offentlige veje, uden for skoler og andre institutioner samt på private veje og parkeringspladser.

​I arbejdet med afmærkninger i trafikken er det vigtigt, at stregerne er slidstærke og kan modstå skiftende vejrforhold og stor belastning. Af den grund benytter vi os ikke af almindelig vejmaling, men derimod termoplast til opstregning af fodgængerfelter. Dette materiale fungerer nemlig særligt godt til afmærkninger på asfalt, og vi kan ligeledes levere termoplast i flere forskellige farver.

Fordi vi anvender kvalitetsmaterialer, der sikrer langtidsholdbare resultater, tilbyder vi dig også 2-4 års garanti på vores arbejde. Din præcise garanti afhænger af den enkelte opgaves omfang og type.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på opstregning af fodgængerfelt, der kan øge sikkerheden for fodgængere. Hvis du har spørgsmål til vores forskellige løsninger, så er du også altid velkommen til en uforpligtende samtale. Så kan vi i fællesskab finde den helt rette løsning ud fra dine behov.

Kontakt os for et godt tilbud
​på opstregning på asfalt

Skal vi udføre opstregning på asfalt hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

​​

Vi kan kontaktes på telefon: 27 51 05 94 eller på mail: info@p-baasen.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud til dig.

Skriv til os for et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.​

 
 
 
 
 
Opgavebeskrivelse
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg P-båsen.dk
​​på Facebook

facebook  instagram