Vi hjælper klubber, foreninger og det offentlige

Når det kommer til professionel fodbold, er det detaljerne, der gør forskellen. En præcist og tydeligt opstreget fodboldbane er ikke kun vigtig for spillet, men også for spillernes sikkerhed og publikums oplevelse. For at sikre, at hver linje er lige, skarp og holdbar, kræver det ekspertise og den rette tilgang – og her kan P-båsen.dk hjælpe dig.

Vi tilbyder nemlig præcis og kompetent opstregning af fodboldbaner. Vi hjælper både professionelle fodboldklubber, idrætsforeninger og offentlige institutioner med at gøre græsplæner til kampklare fodboldbaner. Vi kører rundt i hele Danmark og sørger for, at fodboldbanerne står skarpt til de mange spillere, der er ude hver dag.

Få regelmæssig hjælp til opstregning af fodboldbane

Har du problemer med slørede linjer eller opstregninger, der falmer efter få kampe og træninger? Med vores avancerede teknikker og kvalitetsmaterialer til opstregning af fodboldbane sikrer vi, at hver linje står skarpt og holder længe, selv under de hårdeste vejrforhold.

Fordi vi forstår vigtigheden af detaljer i fodbold, fokuserer vi på at give dig den bedste service, der lever op til branchens højeste standarder. Det gør vi blandt andet ved at bruge miljøvenlige materialer, der er både holdbare og skånsomme mod banens overflade.

Ved opstregning af fodboldbaner er det afgørende, at stregerne løbende vedligeholdes. I takt med slid fra fodboldstøvler og regnvejr blegnes stregerne, og de skal derfor fornyes regelmæssigt. Vi kommer derfor gerne på et fast aftalt tidspunkt for at sikre, at dine boldbaner altid er perfekt streget op.

Kontakt os og hold en flot og kampklar bane

Få hjælp til at holde en mere professionel og holdbar fodboldbane. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, og lad os sammen finde den bedste løsning for dig. Gør en forskel for spillet med en præcist opstreget fodboldbane.​

Kontakt os for et godt tilbud
​på opstregning på asfalt

Skal vi udføre opstregning på asfalt hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

​​

Vi kan kontaktes på telefon: 27 51 05 94 eller på mail: info@p-baasen.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud til dig.

Skriv til os for et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.​

 
 
 
 
 
Opgavebeskrivelse
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg P-båsen.dk
​​på Facebook

facebook  instagram